By Wenda Welten on woensdag 16 oktober 2024
Category: Uncategorized

Zusjes van Gils succesvol tijdens selectie dressuur wedstrijd in Hulten!

Wenda's leerlinge de zusjes Tessa en Manon van Gils kwamen afgelopen weekend aan de start tijdens dressuur wedstrijd in Hulten, daar stond bij Spring Flower Stables een selectie wedstrijd op het programma voor afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen.

Tessa kwam met haar chique zwarte merrie Nieni (v. Glamourdale) aan de start in de Klasse L1, na in het outdoor seizoen zich gefocust te hebben op het springen. Ligt de focus in het indoor seizoen op de dressuurwedstrijden en dit ging niet onverdienstelijk in Hulten. Nieni vond het af en toe nog wel een beetje spannend in Hulten en daardoor ontstonden er kleine rommeltjes. maar het algemene beeld was zeer sympathiek gereden. Het leverde Tessa en Nieni een mooie vierde prijs op met 63,5% in het grote deelnemersveld!

Zus Manon kwam met haar Odieni (v. Furst Jazz) aan de start in de Klasse L2. Manon en Odieni vormen een prachtige combinatie en Manon stuurde Odieni vakkundig door de proef heen in Hulten. Het resulteerde in een super tweede prijs met bijna 63%.

Wenda feliciteert Tessa en Manon met hun behaalde prijzen!

Leave Comments