By Wenda Welten on donderdag 08 februari 2024
Category: Uncategorized

Ook Guusje en Pleun in de prijzen tijdens Brabantse Kampioenschappen Dressuur!

Guusje met Lily

Niet alleen Elize en Lois kwamen tijdens de Brabantse Kampioenschappen aan de start, ook Luna Kastelijn, Guusje van Rijswijk en Pleun van Assouw verschenen in Schijndel in de wedstrijdring en dit ging niet onverdienstelijk. Luna en haar Proud kwamen aan de start in de Klasse DE-L2 en ze vormen een zeer sympathieke combinatie om naar te kijken. Helaas vond Proud de korte zijde bij A erg spannend in Schijndel en daardoor zat er een hoge score niet in. Maar Luna en Proud zijn wel weer een ervaring rijker!

Guus en haar pony Lily kwamen aan de start in de Klasse C-M2. Guusje is met Lily net overgestapt naar de Klasse M2 en sommige onderdelen kunnen nog beter bevestigd worden. Maar in Schijndel stegen ze boven zichzelf uit, ze lieten een zeer nette proef zien! Die werd gewaardeerd door de jury met 63% en een gave vierde prijs!!

Tot slot kwam Pleun met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-M2. Pleun en Finesse vormen een mooi team, ze zijn aan elkaar gewaagd en hebben de laatste periode enorme progressie gemaakt. In Schijndel lieten ze een keurige proef zien, ze reden voor wat ze waard zijn en dit werd beoordeeld met een super vijfde prijs met bijna 66%!

Wenda is enorm trots op haar leerlingen hoe ze hebben gepresteerd en feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!

Leave Comments