Skip to main content

Nieuws

Noami Stol met twee paarden in de prijzen tijdens dressuurwedstrijd in Waalwijk

Wenda's leerlinge Naomi Stol kwam met twee paarden afgelopen weekend aan de start in Waalwijk, daar stond een dressuur wedstrijd voor paarden op het programma. Naomi startte haar Make me Happy (v. Total Us) twee proeven in de Klasse L2 en met haar Lois (v. Farfan) maakte ze haar debuut in de Klasse M1.

Naomi traint elke week bij Wenda en is zeer gedreven, fanatiek en super leergierig. Met beide paarden boekte ze enorme progressie in de trainingen, Make me Happy is niet altijd de makkelijkste. Maar Noami krijgt hem steeds beter aan haar hulpen en daardoor kan ze de oefeningen in de proeven ook netter afwerken. In Waalwijk lieten ze twee prima proeven zien, in allebei de proeven zat nog een spanningsfout, maar Naomi was erg tevreden. Het resulteerde in twee maal een eerste prijs met 195 en 191 punten.

Met Lois maakte ze hun debuut in de Klasse M1. Lois is eigenlijk een springpaard, maar het dressuur pakt Lois ook erg goed op. In de trainingen bij Wenda wordt er met name getraind op de gedragenheid en dit lukt ook steeds beter. In de proeven is dit nog lastig vol te houden, de M oefeningen komen best snel achter elkaar. De eerste proef in Waalwijk was Naomi tevreden, de tweede ontstonden er teveel foutjes. Het resulteerde in een 3de en 4de prijs met 184 punten en net geen winstpunt!

Wenda feliciteert Naomi met haar resultaten! 

Naomi en Make me Happy (v. Total us)