Skip to main content

Nieuws

Leerlingen in de prijzen tijdens dressuurwedstrijd in Hapert

Afgelopen weekend stond er in Hapert in Manege de Lemelvelden een dressuurwedstrijd op het programma en hier kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start bij de pony's. Anne Ten Bult kwam met haar pony Katoo aan de start in de Klasse DE-B en Josje Stassen had haar twee pony's bij met Lady kwam in de Klasse C-L1 en met Diva in de DE-L1 aan de start.

Voor Anne was het al een hele periode geleden dat ze op wedstrijd is gestart en in Hapert startte ze meteen twee proeven met haar merrie Katoo. Anne heeft enorme progressie geboekt in de trainingen bij Wenda, Anne zit veel meer in Balans, Katoo volgt mooi de hand van Anne en Katoo is veel actiever geworden. In Hapert lieten ze twee keurige proeven zien, dit resulteerde in twee maal een twee de prijs met twee maal 201,5 punten!

Josje had een druk programma met haar pony's, ze kwam met beide één proef aan de start in Hapert. Josje maakte met allebei de pony's haar debuut in de Klasse L1, Lady Love was een beetje onder de indruk van de entourage in Hapert en daardoor had Josje niet helemaal kunnen rijden zoals ze wilde. Het resulteerde in toch nog een derde prijs met net geen winstpunt. Diva daar in tegen liep rond alsof ze het al jaren doet, nergens werd er een foutje gemaakt. Alleen in zijn geheel zou de proef met Diva met meer activiteit voorgesteld mogen worden. De jury beoordeelde de proef met een mooie winstpunt en een tweede prijs!

Wenda feliciteert Anne en Josje met hun behaalde resultaten!