By Wenda Welten on dinsdag 24 september 2024
Category: Uncategorized

Kaatje en Otje (v. King Kolibri) winnen twee maal Klasse B in Loon op Zand!

Afgelopen weekend stond op de buiten terreinen bij Manege de Duyksehoef in Loon op Zand een dressuur wedstrijd voor paarden op het programma en hier kwamen verschillende van Wenda's leerlingen aan de start.

In de Klasse B kwam Kaatje Schoenmakers met haar Otje (v. King Kolibri) aan de start voor twee proeven. Kaatje en Otje vormen pas sinds een paar maanden een combinatie en Kaatje traint al jaren bij Wenda. Kaatje is eventing amazone en wil haar jonge topper opleiden voor de eventingsport. Daarvoor is dressuur de basis en rijdt Kaatje nu met Otje een paar dressuurwedstrijden om Otje ervaring op te laten doen. In Loon op Zand resulteerde dit in twee maal de eerste prijs met 182 en 196,5 punten!

In de Klasse L2 kwam Britt vd Borne aan de start met haar merrie Hidden (v. Carlton Hill) voor twee proeven. Hidden is een tijdje uit de running geweest en dit was weer hun eerste wedstrijd na de blessure. Britt en Hidden vormen een zeer sympathieke combinatie en trainen elke week bij Wenda. In Loon op Zand wisten ze een mooie 2de en 4de prijs te behalen met 195 en 188 punten!

In de Klasse M2 maakte Gina Gori met haar Jillz (v. Sorento) hun debuut en hoe! Gina en Jillz trainen elke week bij Wenda en in de trainingen wordt er met name gewerkt aan het scherper krijgen aan de hulpen van JIllz en een stukje meer gedragenheid. In Loon op Zand lieten ze een correcte proef zien, die werd gewaardeerd met 191,5 punten en dit was goed voor een mooie 2de prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde prijzen!

Leave Comments