By Wenda Welten on maandag 14 oktober 2024
Category: Uncategorized

Familie Besseling goed op dreef tijdens selectie wedstrijden in St. Oedenrode en Oosteind!

De zusjes Besseling, Romee en Elize kwamen de afgelopen twee weekenden aan de start tijdens dressuur selectie wedstrijden in St. Oedenrode en  Oosteind, dit ging niet onverdienstelijk.

Zowel Romee als Elize trainen elke twee weken fanatiek bij Wenda en de zusjes hadden nu twee selectie wedstrijden op rij gepland staan. Elize kwam met haar pony's Thrianta's Prime Time in de Klasse DE-L1 en met haar Make me Proud in de Klasse DE-Z1 aan de start, terwijl Romee met haar Sky in de Klasse AB-B aan de start kwam.

Elize en Thrianta's Prime Time vormen een prachtige combinatie, in St. Oedenrode reden ze nog wat behoudend. Afgelopen weekend in Oosteind reden ze met meer lef en daardoor was het algehele beeld actiever. Het leverde zowel in St. Oedenrode en in Oosteind een derde prijs op met mooie percentages van 69% en 71%

Met Make me Proud komt Elize pas aan de start in de Klasse Z1 en Elize begint steeds handiger te worden op dat Z1 niveau. In St. Oedenrode behaalde ze 65% en in Oosteind deed ze er nog een schepje boven op en behaalde ze 69%. Daarmee wist Elize twee keer te winnen!

Romee en Sky laten enorme progressie zien in de wedstrijdring, vorige week in St. Oedenrode viel de klassering een beetje tegen en behaalde 63%, in Oosteind wisten ze een mooie 6de prijs te halen in het grote deelnemersveld met ook 63%

Wenda feliciteert Elize en Romee met hun behaalde resultaten!

Leave Comments